CAPRI PIZZA & KEBAB

Recentreview


4 stjerner ud af 3056 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Capri Pizza & Kebab. Vil du vide mere? Få mere at vide

16 maj 2024 at 20:06 Jeg kunne ikke vælge længere leveringstid, end 90 min. Vi bestilte kl 16.10, til lev. Kl 17.30, men fik ikke maden før kl 18.10, så 2 timers lev.. maden var som altid god. Så Vi venter gerne
14 maj 2024 at 20:44 Super god mad. Maden var varm da jeg fik den. Kunne godt være lidt flere jalapenos på når man vælger det som ekstra. Men udover det var det god mad og hurtig service.
12 maj 2024 at 18:35 Som altid, super godt mad
5 maj 2024 at 19:00 Durum som altid lækker, men ærger mig over når jeg ligesom i durumen ønsker at min cheese burger skal være uden tomat og agurk, for så og tage den første bid og der var begge dele i.
3 maj 2024 at 20:55 Det smag bare godt
29 apr 2024 at 1:12 Super hurtig levering. Maden var varm og overordnet god, men bacon og gorgonzola overdøvede smagen lidt, hvilket er min fejl! Der er lovkrav om pose, men den var ikke med. Hvorfor skal jeg så betale for den? Ikke det eneste sted der praktisere sådan!
21 apr 2024 at 19:11 Super hurtigt levering. Og maden er super bare godt
27 mar 2024 at 22:20 Maden var ok synes bare det tog lidt lang tid i forhold til appen fordi jeg fik besked om min mad ville være der om lidt og så tog det 10 minutter
11 mar 2024 at 7:26 Meget dårlig service af buddet gal over han stod og bankede på i 5 min ( Løgn højst 10 sek) Maden var bare klasket ned i en bakke.
6 mar 2024 at 14:06 mangler lige en dip til fritter
28 feb 2024 at 18:30 Lidt kedeligt og smagløst, men varmt og god service. Gode pommes